Om du bor i eller runt Stockholm och behöver städhjälp när du ska byta bostad, har vi några värdefulla tips. Med dem i åtanke får du säkerligen bästa möjliga service och bästa möjliga resultat.

Hitta rätt flyttstädning Stockholm

När du ska byta bostad måste din nuvarande bostad bli lämnad i ett fläckfritt tillstånd, bokstavligt talat. Alla golv måste vara våttorkade och alla väggar måste vara rena och släta. Dessutom måste andra saker såsom fläkten, badrumsporslinet och vitvarorna i köket vara ordentligt rengjorda. Städföretaget du anlitar måste därför erbjuda samtliga tjänster och vara otroligt noggranna i en hemstädning. Det är steg ett.

Nästa steg är att du får möjlighet att kommunicera med den flyttstädning Stockholm du väljer att anlita. Det ger dig chansen att meddela dem om att du har en kakelugn eller liknande som du vill ha extra hjälp med. Om du vill att de utför andra tjänster inom städning, som kanske inte ingår i grundarbetet, är det också bra om du får uttrycka det. Att ha en bra kommunikation med företaget innebär även att du blir mer inkuderad i processen och att resultatet därför blir mer i enlighet med det du önskar dig.

Steg tre är att du får ett fast pris som du kan förhålla dig till så att du redan innan städningen vet vad det kommer att kosta. På så sätt kan du sätta upp en budget och vara medveten om vad det är du betalar för. En fast timkostnad är att föredra då du därmed slipper oväntade kostnader som särskilda tjänster eller tillval kan medföra.

Till sist är det även mycket viktigt att städföretaget har samma värderingar som du själv gällande miljö och hållbarhet. De kan till exempel endast använda ekologiska och miljövänliga produkter och tillvägagångssätt i städningen. Dessutom stöttar vissa städföretag lokala föreningar som arbetar för miljöns skull.